Koh-Kae Pähkinäinen ruskeakastike

4 annosta, valmistusaika noin 30 min.

Ainekset:

400 g Nauta tai nauta-sika jauheliha
1 kpl Sipulia kuutioituna
1-2 kpl Valkosipulin kynsi
1 rkl Voi tai öljy
Vettä
2 rkl Vehnäjauhoja
1 kpl Lihaliemi
2 rkl Soijakastike
1 tl Mustapippuri
1 tl Palmusokeri
1 rkl Tomaatti ketchup
1-2 dl Koh-Kae Sriracha Chili tai BBQ pähkinä

Ohjeet:
1. Paista jauheliha ja sipuli voin tai öljyn kanssa, laita se sitten kulhoon odottamaan. Haluetessasi mausta jauheliha oman mieltymyksesi mukaan.
2. Ruskista jauhot voissa.
3. Lisää vettä desi kerrallaan tasaisesti sekoittaen, lisää soija kastike, mustapippuri, palmu sokeri, valkosipuli, tomaatti ketchup ja anna kiehua hetki.
4. Lisää lihaliemikuutio (anna sulaa ja sekoita).
5. Hauduta kastike miedolla lämmöllä.
6. Lisää hetki ennen tarjoilua Koh-Kae makupähkinöitä. Käytttäessäsi eri Koh-Kae pähkinämakuja , loihdit mielenkiintoisia uusia makunautintoja. Tarjoile Koh-Kae pähkinäinen ruskeakastike perunoiden tai kokojyväriisin kanssa.

Makoisen reseptin sinulle tarjoaa Gusu!

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!