Varainhankinta

PÄRÄYTTÄVIÄ KOH-KAE SNACKS UUTISIA VARAINHANKINTAAN!

KENELLE? Koh-Kae Snacks makuihmeillä mukavaa, helppoa ja turvallista varainhankintaa koululuokille, partio toiminnalle, 4H- yhdistyksille, urheilujoukkueille, kerhoille, leiribuffettiin ja yhdistyksille! Myymällä Koh-Kae snacks tuotteita on mahdollista kerätä helposti rahaa luokkaretkelle, leirikoululle, kerholle, tai muuhun yhteiseen toimintaanne myymällä uusia, herkullisia, maailman parhaita Koh-Kae Snacks tuotteita. Me annamme teille huipputuotteet, luotettavan kumppanuuden, ja parhaan mahdollisen tuottoprosentin! Pistetään Suomi pähkinöiksi!!

MITÄ OVAT KOH-KAE SNACKSIT?

Koh-Kae snacksit ovat makupähkinöitä joiden korkea laatu, rapeus ja ainutlaatuiset maut ovat vakuuttaneet miljoonat ihmiset jo yli 56 maassa. Maista, nauti ja löydä omat suosikkisimakusi! Koh-Kae pähkinät tuotetaan Thaimaan auringon alla, vehreillä viljelmillä orgaanisin ja ekologisin kasvatusmenetelmin. Avatessasi Koh-Kae tölkin ja nauttiessasi pähkinöistämme voit olla varma tuotteen korkeasta laadusta. Koh-Kae pähkinöistä saat paljon proteiinia ja hyviä rasvoja kehosi ja mielesi hyvinvoinnin tueksi. Koh-Kae Suomi toivottaa sinut tervetulleeksi terveellisten ja maistuvien pähkinöiden maailmaan.

MIKSI KOH-KAE SNACKSIT SOPIVAT VARAINHANKINTAAN?

Ei mikään suola tai sokeripommi – Maapähkinä on todellinen energianlähde, joka sopii lähes kaikille! Maapähkinät ovat loistava valinta liikuntaa harrastaville, illanistujaisiin, vapaa-aikaan, lapsille, reissuevääksi reppuun sekä myös kasvissyöjille. Maapähkinät sisältävät aivoille välttämättömiä rasvoja, folaatti- vitamiinia sekä E-vitamiinia.

100 g:n annos maapähkinöitä sisältää noin 20 grammaa proteiinia!

Koh-Kaen rapeita, päräyttävän hyviä, maistuvia makupähkinöitä voit nauttia ystäviesi kanssa, leirillä, retkellä, koulussa, kotona välipalana töissä, ja harrastuksissa. Koh-Kae snacksit sopivat myös erinomaisesti ruuanlaittoon ja leivontaan, tsekkaa reseptit osoitteesta www.kohkae.fi.

GAME OVER!

Karkit, keksit, marmeladit, toffeet ja arpaliput ovat mielestämme ihan out! Nyt uutta pöhinää ja sutinaa varainhankintaan! Heitä pussit, tötteröt ja muoviplootut nurkkaan ja ota myyntiin Koh- Kae herkku snacksit, coolisti tölkissä totta kai! Tilaa tästä tunnukset kauppaan

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!