Koh-Kaen tarina

Koh-Kae on Okay! Koh-Kae tarina alkoi vuonna 1964 kun Herra Chookiat ja Rouva Jiraphorn Ruayjaroensap loivat maagisen reseptin, syntyi rapeaksi paahdettu pähkinä jossa oli ainutlaatuinen maustettu kookos kuorikerros.

Myynti alkoi pariskunnan yhteisin voimin Bang Khun Thian kadunkulmassa, ja myymälänä toimi kolmella pyörällä liikkuva katukeittiö. Luotu resepti ihastutti, ja niin alkoi Koh-Kae tarina, josta saamme nauttia edelleen.

Ainutlaatuinen resepti on edelleen tallessa pääkonttorimme kassaholvissa, resepti jota ei ole onnistuttu kopioimaan ja hyvä niin! Vuodet ovat vierineet, ja pieni kolmipyöräinen katukeittiö on kasvanut Thaimaan suurimmaksi snacks-pähkinöiden valmistajaksi. Perheyhtiön menestystarina jatkuu jo toisessa polvessa. Toiminta on laajennut maailmanlaajuiseksi, ja ainutlaatuisia terveellisiä pähkinöitämme voit nauttia jo yli 57 maassa, on sitten kyse terveellisestä napostelusta, tai kokeilunhaluisten kotikokkien keittiöistä.

Tiesitkö että, Koh-Kae pähkinät sopivat erinomaisesti makua antamaan, ja kohottamaan ravintoarvoa, osana leivontaa, tai ruuan valmistusta? Suosittelemme rohkeasti kokeilemaan, ja luomaan omat suosikkireseptisi!

Koh-Kae Suomen tarina sai alkunsa eräänä Tammikuun iltana vuonna 2015 Thaimaan Nakhon Si Thammaratin provinssissa, Khanomin pienessä kylässä, Thaimaan valtameren smaragdin vihreän veden rannalla. Reppureissaaja Malakoo kaivoi repustaan, mopomarketista ostamansa tölkin, hymyili pikku-ukolle, maistoi ja ihastui, todeten lempeälle iltatuulelle ”Koh-Kae on Okay!” Näin ollen Herra Malakoo, ja Koh-Kae Suomi haluamme tarjota meille kaikille suomalaisille vain parasta!

Mielestäni pähkinämme ovat päräyttävän hyviä, ja jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkimaku! Toivotan lämpimästi sinut tervetulleeksi perheeseemme, ja toivon että myös sinä ihastut pähkinöihimme. Tiedäthän että Koh-Kae on Okay, liiketoimintamme arvot, joita vaalimme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Haluamme olla ylpeitä tuotteistamme, tuottajistamme ja työntekijöistämme mukaan lukien myös heidän perheensä hyvinvointi, ja koulutus. Tämä resepti ei ole salainen, sitä ei säilytetä kassaholvissa, sen paikka on meissä kaikissa, ja olkoon se läsnä meissä jokaisessa.

Tervetuloa Koh-Kae maailmaan!

Parhain terveisin Mr. Malakoo

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!