KOH-KAE Wasabi-pähkinöillä höystettyä kinkku-pekonipastaa

4 annosta, valmistusaika noin 25 min.

Ainekset:

1 pkt Amerikan Pekonia
1 pss Savustettuja kinkkusuikaleita
5 dl Ruokakermaa
1-2 tl  Suolaa
 1tl  Mustapippurirouhetta
 1tl  Paprikajauhetta
 1tl  Valkosipulijauhetta
 0,5tl  Valkopippuria
   Murskattuja Koh Kae Wasabi pähkinöitä

Ohjeet: Paista pekoni sopivan rapsakaksi pannulla, lisää kinkkusuikaleet ja kerma päälle. Mausteet sekaan ja kiehauta miedolla lämmöllä n. 10min kunnes kastike sakenee. Tarjoile pastan kanssa ja ripottele Murskattuja Wasabi pähkinöitä päälle.

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!