5 annosta, valmistusaika noin 30 min.
Ainekset:
2 rkl | Öljyä |
2 | sipulia pilkottuna |
3-4 | murskattua valkosipulin kynttä |
500g | jauhelihaa |
1tl | Suolaa |
(1tl chilijauhetta) | jos tykkää että on potkua |
500g | paseerattua tomaattia |
1 pieni purkki | tomaattipyrettä |
1dl | vettä |
2tl | sokeria |
1tl | oreganoa |
0,5 tl | mustapippurirouhetta |
2dl | Koh Kae Sriracha chilli vihreitä herneitä |
Ohjeet: Kuumenna öljy padassa. Lisää sipulisilppu ja valkosipuli ja kuullotta hetki. Sitten jauheliha. Paista kypsäksi. Mausta liha suolalla, pippurilla ja chilijauheella. Lisää paseerattu tomaatti ja pyree, vesi, oregano ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen n. 10min. Sitten lisää Sriracha herneet ja keitä hiljalleen vielä n. 10 min. Tarjoile pitkän riisin ja raikkaan salaatin kanssa.