Koh-Kae tuorejuustokakku.
Noin 15 palaa
Valmistusaika: noin 60 minuuttia
Ainekset
Pohja:
100 g Kaurakeksejä
100 g Koh-Kae kahvimaapähkinöitä
80g Voita sulatettuna
Täyte:
200 g Tuorejuustoa
30 g Ruskea sokeri
200 g Kermarahka
200 g Valkoinen leivontasuklaa
1 Lime
6 kpl Punapassio
6 kpl Liivate
2 rkl Maitoa
Koristeluun:
Sekahedelmät, vadelmat ja punapassio
Tee näin:
Sekoita liivate veteen. Murskaa keksit ja Koh-Kae kahvi maapähkinät, sekoita sulatettuun voihin. Vuoraa vuoka (halk.20cm) leivinpaperilla ja painele keksi ja pähkinä-voiseos vuoan pohjalle. Anna olla heti kylmässä.
Vaahdota tuorejuustoa ja sokeri, sekoita joukkoon kermarahka, sekä sulatettu suklaa. Sekoita punapassio ja lime. Sekoita lämmin maito ja liivate. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita täyte vuokaan keksipohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä noin 30 minuuttia.
Irroita kakku vuoasta ja laita tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla vadelmilla ja punapassiolla.
Tämän reseptin teille tarjoaa Napsukka!