Koh-Kae kahvi maapähkinä valkosuklaa tuorejuustokakku

Koh-Kae tuorejuustokakku.

Noin 15 palaa

Valmistusaika: noin 60 minuuttia

Ainekset

Pohja: 

100 g   Kaurakeksejä

100 g   Koh-Kae kahvimaapähkinöitä

 80g     Voita sulatettuna

Täyte:

200 g   Tuorejuustoa

30 g     Ruskea sokeri

200 g  Kermarahka

200 g  Valkoinen leivontasuklaa

1           Lime

6 kpl    Punapassio

6 kpl    Liivate

2 rkl     Maitoa

 

Koristeluun:

Sekahedelmät, vadelmat ja punapassio

Tee näin:

Sekoita liivate veteen. Murskaa keksit ja Koh-Kae kahvi maapähkinät, sekoita sulatettuun voihin. Vuoraa vuoka (halk.20cm) leivinpaperilla ja painele keksi ja pähkinä-voiseos vuoan pohjalle. Anna olla heti kylmässä.

Vaahdota tuorejuustoa ja sokeri, sekoita joukkoon kermarahka, sekä sulatettu suklaa. Sekoita punapassio ja lime. Sekoita lämmin maito ja liivate. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita täyte vuokaan keksipohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä noin 30 minuuttia.

Irroita kakku vuoasta ja laita tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla vadelmilla ja punapassiolla.

 

Tämän reseptin teille tarjoaa Napsukka!

 

 

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!