Coconut Cream Peanut Pie

8 annosta, valmistusaika noin 45 min.

Ainekset:

 

Pohja
2 kananmunaa
1,5dl sokeria
1,5tl leivinjauhetta
0,5dl maitoa
150g voisulaa
Kuorrutus
50g voita
1dl sokeria
0,5dl kuohukermaa
1rkl vehnäjauhoja
Puoli purkkia Koh Kae Coconut Cream -pähkinöitä murskattuna

Ohjeet:
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä jauhot ja leivinjauje ja siivilöi varovasti nuolialla nostellen muna-sokeri vaahtoon. Lisää maito ja sekoita kevyesti. Lopuksi voisula sekin varovasti sekoittaen joukkoon. Kaada taikina Leivinpaperilla vuorattuun piirakka vuokaan ja paista uunin keskitasolla 200°c n.20 min. Sillä aikaa kun pohja paistuu uunissa tehdään kuorrutus, eli kaikki muuy aineet kattilaan paitsi murskatut pähkinät. Kiehauta seosta n. 10min hiljalleen välillä sekoittaen. sillä välillä murskaa pähkinät. Ja sitten kun seos on kiehunut n. 10min lisää pähkinä murska ja kiehauta vielä n. 5min. Ota pohja uunista ja lisää kuorrute pohjan päälle ja paista piirakkaa vielä n. 5min. Ja malta odottaa että piirakka jäähtyy kunnolla koska kuorrute on todella kuumaa. Ja sitten ei muuta kuin herkuttelemaan.

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!