KOH-KAE COCONUT HERKKUPIIRAKKA
Valmistusaika noin 45 min.
8 annosta
Ainekset:
Pohja | |
2 | kananmunaa |
1,5dl | sokeria |
1,5tl | leivinjauhetta |
0,5dl | maitoa |
150g | voisulaa |
Kuorrutus | |
50g | voita |
1dl | sokeria |
0,5dl | kuohukermaa |
1rkl | vehnäjauhoja |
Puoli purkkia | Koh Kae Coconut Cream -pähkinöitä murskattuna |
Ohjeet: Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä jauhot ja leivinjauje ja siivilöi varovasti nuolialla nostellen muna-sokeri vaahtoon. Lisää maito ja sekoita kevyesti. Lopuksi voisula sekin varovasti sekoittaen joukkoon. Kaada taikina Leivinpaperilla vuorattuun piirakka vuokaan ja paista uunin keskitasolla 200°c n.20 min. Sillä aikaa kun pohja paistuu uunissa tehdään kuorrutus, eli kaikki muuy aineet kattilaan paitsi murskatut pähkinät. Kiehauta seosta n. 10min hiljalleen välillä sekoittaen. sillä välillä murskaa pähkinät. Ja sitten kun seos on kiehunut n. 10min lisää pähkinä murska ja kiehauta vielä n. 5min. Ota pohja uunista ja lisää kuorrute pohjan päälle ja paista piirakkaa vielä n. 5min. Ja malta odottaa että piirakka jäähtyy kunnolla koska kuorrute on todella kuumaa. Ja sitten ei muuta kuin herkuttelemaan.