KOH-KAE Coconut Cream pähkinäsuklaapalat

KOH-KAE COCONUT SUKLAAPALAT

Valmistusaika: noin 60 minuuttia

20 annosta

Ainekset:

200 g Maito- tai tummasuklaata
1 dl Suklaalevitettä esim. Nutellaa
0,5 dl kuivattuja marjoja esim. vadelmaa, karpaloita tai mustikoita
0,5 dl murskattuja Koh Kae Coconut Cream -pähkinöitä

Ohjeet:

1. Sulata suklaa

2. Sekoita joukkoon suklaalevite

3. Laita seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan (n.15×20cm)

4. Murskaa pähkinät ja hienonna marjat

5. Ripottele suklaan pinnalle

6. Anna jähmettyä jääkaapissa n.1 tunti

7. Leikkaa paloiksi

8. Anna jäähtyä ja herkuttele

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!