Coconut Cream pähkinäsuklaapalat

20 annosta, valmistusaika noin 1.30 tuntia

Ainekset:

200 g Maito- tai tummasuklaata
1 dl Suklaalevitettä esim. Nutellaa
0,5 dl kuivattuja marjoja esim. vadelmaa, karpaloita tai mustikoita
0,5 dl murskattuja Koh Kae Coconut Cream -pähkinöitä

Ohjeet:
1. Sulata suklaa
2. Sekoita joukkoon suklaalevite
3. Laita seos leivinpaperilla vuorattuun astiaan (n.15×20cm)
4. Murskaa pähkinät ja hienonna marjat
5. Ripottele suklaan pinnalle
6. Anna jähmettyä jääkaapissa n.1 tunti
7. Leikkaa paloiksi

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!