Tilaus- ja sopimusehdot

KAUPPAEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Koh-Kae Suomi Oy, y-tunnus 0982620-4. Toimitamme tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kohkae.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: PayPal, Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, LähiTapiola, Aktia, Säästöpankki, POP-Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken, Jousto, Everyday, Collector, GSM-maksu ja luottokortit. Verkkopankkien ja luottokorttien osalta maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSKULUT

Toimitamme tilaukset valintasi mukaan Postin erilaisina paketteina, joita voit seurata lähetystunnuksella. Pienlähetyksiä ei pysty seurantanumerosta huolimatta seuraamaan. Paketit lähtevät meiltä 2-4 arkipäivän kuluessa. Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat: Postin Economy-paketti (“Postipaketti”) 4,50 € Paketti on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä tai vaihtoehtoisesti valintasi mukaisesta postista 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Mikäli puhelinnumero ei ole tiedossa, saapumisilmoitus lähetetään sähköpostitse tai postitse. Pakettia säilytetään postissa 7 päivän ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille. Postin pakettiautomaattipaketti (”SmartPOST”) 4,50 € Paketti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Muista siis ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus kaikille tuotteille. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, ja myyntikelpoisia koskemattomia tuotteita. Palautus on asiakkaalle ilmainen. Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse, tai puhelimitse ennen kuin teet palautuksen. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi. ”PALAUTUS” tai ”ASIAKASPALAUTUS”. Osoite: Koh-Kae Suomi Oy Toivolantie 80, 12600 Läyliäinen.

NOUTAMATTA JÄTETYT PAKETIT

Posti säilyttää Postista noudettavia paketteja 7 vuorokautta, ja pakettiautomaattiin lähetettyjä paketteja 7 vuorokautta. Näiden aikarajojen umpeuduttua, Posti lähettää paketit takaisin meille. Huomioi, että paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia, kuin asiakaspalautus.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Koh-Kae Suomi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!