Koh-Kae pizzakastike ja pohja… ollos hyvä, olkaa hyvät!
Koh-Kae on käytettävyyden kingi!
Pohja, kastike ja täytteet, nämä kun natsaa, siinä on hyvän pizzan juju!
Tällä reseptillä herkkusuiden suut messingille muikistuu ja muukin seurue kulinaristiseen oodiin osallistuu 🙂
Valitse pizzan täytteet oman mieltymyksesi mukaan!
Ainekset kastike:
Huom! valitse alla olevista Koh-Kae mauihmeistä yksi reseptiisi
1.5 dl Koh-Kae Thai Sweet Chili Maapähkinä (tehosekoittimella jauheeksi)
1.5 dl Koh-Kae Sriracha Chili Vihreä Herne (tehosekoittimella jauheeksi)
1.5 dl Koh-Kae Nori Wasabi Maapähkinä (tehosekoittimella jauheeksi)
1.5 dl Koh-Kae Wasabi Vihreä Herne (tehosekoittimella jauheeksi)
2 dl Mutti Tomaattikastiketta (Pizza sauce)
1 tl Mustapippuria
Valmistusohje: sekoita ainesosat keskenään.
Ainekset: pohja
280 g Vehnäjauhoja
1.5 dl Vettä (käden lämpöinen)
50 g Tuorehiiva (tai 15g kuivahiiva)
1/2 tl Suola
2 rkl Oliivi öljy
Valmistusohje: Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Sekoita jauhot joukkoon. Vaivaa noin 10 min. Kohota taikina kulhossa liinan alla noin 1 tunti. Kauli taikina 2-3 pyöreäksi, ohueksi pizzapohjaksi. Nosta pellille, leivinpaperin päälle ja anna tarvittaessa kohota vielä 10-20 minuuttia. Voit myös käyttää paistopeltiä jos haluat tehdä peltipizzan. Levitä rennolla ranteella kastike pohjan päälle. Täytteet ja juusto mieltymyksesi mukaan. Paista 10-15 minuuttia 230 asteessa.
Ja Deluxe makunautinto on valmis!
Makoisan reseptin sinulle tarjoaa Koh-Kae koekeittiön Gushu ja Malakoo 🙂