Koh-Kae herkkusuun pizzakastike ja pohja

Koh-Kae pizzakastike ja pohja… ollos hyvä, olkaa hyvät!

Koh-Kae on käytettävyyden kingi!

Pohja, kastike ja täytteet, nämä kun natsaa, siinä on hyvän pizzan juju!

Tällä reseptillä herkkusuiden suut messingille muikistuu ja muukin seurue kulinaristiseen oodiin osallistuu 🙂

Valitse pizzan täytteet oman mieltymyksesi mukaan!

Ainekset kastike: 

Huom! valitse alla olevista Koh-Kae mauihmeistä yksi reseptiisi

1.5 dl Koh-Kae Thai Sweet Chili Maapähkinä (tehosekoittimella jauheeksi)

1.5 dl Koh-Kae Sriracha Chili Vihreä Herne (tehosekoittimella jauheeksi)

1.5 dl Koh-Kae Nori Wasabi Maapähkinä (tehosekoittimella jauheeksi)

1.5 dl Koh-Kae Wasabi Vihreä Herne (tehosekoittimella jauheeksi)

2 dl Mutti Tomaattikastiketta (Pizza sauce)

1 tl Mustapippuria

Valmistusohje: sekoita ainesosat keskenään. 

Ainekset: pohja

280 g Vehnäjauhoja

1.5 dl Vettä (käden lämpöinen)

50 g Tuorehiiva (tai 15g kuivahiiva)

1/2 tl Suola

2 rkl Oliivi öljy

Valmistusohje: Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Sekoita jauhot joukkoon. Vaivaa noin 10 min. Kohota taikina kulhossa liinan alla noin 1 tunti. Kauli taikina 2-3 pyöreäksi, ohueksi pizzapohjaksi. Nosta pellille, leivinpaperin päälle ja anna tarvittaessa kohota vielä 10-20 minuuttia. Voit myös käyttää paistopeltiä jos haluat tehdä peltipizzan. Levitä rennolla ranteella kastike pohjan päälle. Täytteet ja juusto mieltymyksesi mukaan. Paista 10-15 minuuttia 230 asteessa.

Ja Deluxe makunautinto on valmis!

Makoisan reseptin sinulle tarjoaa Koh-Kae koekeittiön Gushu ja Malakoo 🙂 

 

 

Liity Ihan pähkinöinä -klubiin! Fiksut, ne vaan tietää!
Tilaa päräyttävät uutiset ja tarjouksemme sähköpostiisi!
Pysy kartalla parhaista uutuusherkuista!